Ultra-violet, culoarea anului 2018 – 3 idei de home design

Ultra-violet este culoarea anului 2018, conform Pantone Colour Institute. Potrivit autorității mondiale în culori, ultra-violetul este suficient de puternică încât să inspire și să modeleze viitorul, pavând drumul pentru ce va să vină. Desigur, din punct de vedere al… culorilor!

O culoare îndrăzneață, ultra-violetul simbolizează spiritul neconvențional și inteligența sclipitoare (artistic vorbind). Întrebarea pe care ne-o punem este: cum să integrăm mai bine culoarea anului 2018 în home design? Utilizatorii aplicației pCon.planner pot fi interesați direct.

Teenage-bedroom-interior-design-with-violet-walls

Lăsăți natura violetă să pătrundă-n locuințe!

Irișii, sângele-voinicului sau… ceapa decorativă (splendid de frumoasă) sunt alegeri excelente de plante violet pentru terasele ori balcoanele din locuințele voastre! Astfel, veți fi în ton cu moda artistică și, la fel de important, cu natura!

Mai mult decât atât, dacă adăugați la decor și accesorii violet, precum pernuțe decorative, tacamuri, ceramice sau tapet, impresia generală va fi una cu siguranță wow!

landscape-1512726745-pantone-colour-of-the-year-2018-ultra-violet

Ultra-violet + alb = combinația perfectă!

Ultra-violetul comunica originalitate, ingeniozitate și gândire vizionară. Este o culoare îndrăzneață și puternică. De aceea, în combinație cu o culoare precum albul, efectul sau va fi multiplicat! Cu cât adăugați mai multe materiale și texturi diferite, cu atât mixul ultra-violet – alb va fi mai interesant!

ultra-violet white

Vintage home design în ultra-violet!

Mobilierul vintage nu se potrivește cu ultra-modernul ultra-violet? Din contră, merge că o mănușă! Mai ales dacă reconditionati produsele vintage! Cheia aici este imaginația: gândiți cât mai original cu putință!

vintage ultra-violet

Voi cum ați folosi ultra-violetul pentru designul locuințelor voastre?

Distribuirea este permisă