Idei în amenajări interioare primăvara 2018

A venit primăvara! În sfârșit ne putem bucura de soare, căldură și bună dispoziție!

Acum e cel mai bun moment să vorbim despre tendințele în amenajări interioare pentru primăvara, întrucât schimbările aduc… schimbări! Sau nu?

roomset-good-homes-magazine-ideal-home-show-2017-spring

Intimitate, liniște și confort – cuvintele de ordine pentru primăvara 2018

Poate cea mai mare schimbare în tendințele de home design odată cu venirea primăverii este… chiar lipsa unei schimbări importante. Anotimpul renașterii naturii este dominat din punct de vedere al amenajărilor interioare de intimitate, liniște și confort. Stilul mult mai personal și emoțional, care favorizează crearea unui refugiu intim guvernează tendințele din home design.

Călduros și primitor – așa trebuie să arate un cămin la venirea primăverii. Materialele din care să fie confecționată mobilă trebuie să fie suficient de performante încât să reziste impactului… copiilor, animalutelor de companie și băuturilor alcoolice!

De aceea este bine să alegeți textile luxuriante și moi, nu neapărat din cele mai trendy și super cool materiale. Este îndeajuns să vă confere senzația de siguranță și de bine!

Decorul eclectic poate fi, de asemenea, o variantă de luat în seamă. Încercați fără griji să combinați diverse elemente din diferite perioade temporale, suveniruri și orice lucruri similare. Paletele de culori potrivite sunt cele liniștite, precum nuanțele mute de alb, gri sau crem, albastru profund sau orice altceva similar.

pantone-spring-home

La polul opus – forme, texturi și modele pline de imaginație și de viață

O altă perspectivă asupra tendințelor de home design pentru primăvară 2018: eliberarea personalităților creative. Ne referim aici la amenajări interioare care debordează de originalitate și imaginație.

Colecții de țesături bazate pe roci și minerale în forme abstracte, modele de materiale și produse avant-garde sau chiar suprarealiste – cu niciuna nu puteți să dați greș.

Welcome-Spring-2018-Trends-With-LUXXU-Home-06

Orica ați alege pentru o amenajare primenită de primăvară, țineți minte un lucru: confortul vostru primează! Și, desigur, cele mai bune idei nu pot decât să vă ajute.

Consultați catalogul pCon.planner pentru sugestii de amenajări ca la carte, pentru orice anotimp!

Distribuirea este permisă