Imm Cologne 2018 – Let’s be smart!

Alături de motto-ul „let’s be smart – future of intelligent homes“, echipa noastră de la EasternGraphics a fost prezentă la târgul internațional de mobilă din Cologne.

Ca partener de lungă durata al programului let’s be smart, am reușit să le demonstrăm vizitatorilor că o casă inteligentă nu reprezintă doar produsul final, cu toate gadgeturile ultra-moderne, ci întregul proces începe cu un pas mai devreme, o dată cu planificarea.

Exact aici intervine aplicația de design interior pCon.planner, cu ajutorul căreia am putut planifica Casa Inteligentă expusă la târg din timp. Beneficiind de noul nostru plugin VR (mulțumim partenerilor de la CMC), standul nostru a putut fi vizualizat în mediul VR cu doar o atingere de buton!

Această soluție îi ajută pe arhitecți și designeri să creeze showroomuri virtuale care la rândul lor oferă o experiență interactivă, plină de forme, mărimi și materiale care mai de care mai diverse pentru bucătării, livinguri sau spații office!

Nu doar standul nostru fizic de la imm cologne a fost excelent primit de către vizitatori. Aplicația mobilă pCon.box a stârnit un interes important, întrucât poate fi folosită cu success pentru configurarea direct de pe smartphone sau tabletă a produselor de mobilier ale unor companii celebre, precum Assmann, König + Neurath, Vitra și Zumtobel.

Vrem să mulțumim tuturor persoanelor care ne-au sprijinit cu ocazia acestui eveniment (inclusiv celor care ați fost prezenți ca vizitatori).

Mai jos puteți vedea câteva dintre fotografiile de la standul EasternGraphics.

Distribuirea este permisă