3 trenduri pentru amenajarea băilor în 2018

Amenajarea băilor ne poate da bătăi de cap (mai ales nouă, românilor, din lipsa spațiului…). Cu ocazia acestui articol ne propunem să vă prezentăm cele mai la modă 3 trenduri de amenajare ale băilor.

1. Mai compacte, mai mici, mai… eficiente

Așadar, iată o veste care ar trebui să vă aducă un zâmbet pe buze: trendul principal în acest an este pentru folosirea băilor mai compacte, cu un accent mare pe eficiența spațiului.

Ce înseamnă asta? E simplu: căzi de baie pentru o singură persoană, toalete mai micuțe, însă cu un design special și chiuvete pe măsură! Cu alte cuvinte: adio tot ceea ce este mare!

Alternativ la căzile de baie se pot folosi cabine de dus amenajate cu stil și eficiență. De asemenea, un alt trend pentru amenajarea băilor în 2018 este utilizarea imprimeurilor de pereți (oricât de ciudat ar suna!) sau chiar și pe gresie!

Mai jos aveți un exemplu de baie modernă și compactă!

2. Iluminatul masuțelor de baie, în epoca hi-tech!

Un alt element foarte popular în 2018 pentru amenajarea băilor este folosirea corpurilor de iluminat cât mai wow!

Pentru acestea este foarte importantă creativitatea, cu scopul de a crea o atmosferă nu doar de relaxare, dar și de opulență în stilul… minimalist!

Nu este nevoie să mergeți pe mâna corpurilor de iluminat de dimensiuni mari. Nici măcar dacă aveți o baie spațioasă. Există și modele de candelabre cu dimenisuni reduse, sau, dacă doriți, pandantive rafinate!

Aruncați o privire asupra imaginii de jos pentru o idee.

3. Încălzire în pardoseală

Papucii de baie nu mai sunt suficienți de mult timp pentru a scapa de senzația de rece atunci când suntem în baie. O investiție cu adevărat rentabilă și una dintre cele mai bune soluții pentru amenajarea băilor este alegerea unui sistem de încălzirea în pardoseală.

Avantajul major pentru încălzirea în pardoseală este că se pliază la toate tipurile de podea, de la cea de lemn, la gresie, beton sau pardoseli de vinyl.

Un alt plus: sistemele de încălzire în pardoseală ajută și la reducerea nivelului de zgomot și chiar și la prevenirea alergiilor (întrucât scăpați de curenții de aer care interacționează cu praful).

incalzire-pardoseala-baie

Voi ce idei pentru amenajarea băilor aveți? Lăsați-ne sugestiile voastre mai jos!

Distribuirea este permisă