Aer comprimat pentru toate gusturile – compresoarele ALMIG în pCon.catalog!

În sectorul industrial, compresoarele se găsesc sub multe forme diferite, întrucât uzul acestora este de regulă foarte variabil, dar și specific. Tehnologiile foarte dezvoltate ale compresoarelor au ca scop să ofere un nivel ridicat de performanță, în condiții optime de silențiozitate și au grijă și la alte două lucruri esențiale: eficiența energetică și consumul cât mai redus de resurse.

almig

Unul dintre cei mai importanți jucători din industria aerului comprimat este ALMIG (Automatische Luftpumpen – Made în Germany, adică pompe de aer automate – realizate în Germania, desigur).

Numită în top 100 al companiilor din districtul german Baden-Württemberg din punctul de vedere al eficienței resurselor consumate, ALMIG oferă clienților săi toată gama de produse din această nișă: de la șuruburi, pistoane, turbo-compresoare sau chiar și echipamente special pentru servicii și utilități mai extinse.

Produsele ALMIG pot fi regăsite în catalogul pCon. Înregistrați-vă acum pentru acces la oferta companiei și veți avea la dispoziție tot ceea ce vă puteți dori în materie de compresoare de calitate germană!

Dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu softul nostru de amenajări interioare (acceptăm sesizări, reclamații, ofense etc…) nu ezitați să ne contactați pe pagina de facebook pCon.planner România! Da, ați citit bine, comunitatea utilizatorilor pCon.planner din România are de acum o pagină de Facebook.

Distribuirea este permisă