Alias, cel mai nou membru al familiei pCon.catalog!

Mediul de lucru, nevoile angajatului, metodele de comunicare – toate acestea au evoluat de-a lungul anilor şi au creat provocări pentru cei care furnizează produse destinate spaţiilor de locuit sau de… muncit.

Această evoluţie a condus, firesc, la o deschidere şi la o dorinţă de adaptare a oamenilor la noile tehnologii şi la standardele moderne, aspecte pe care compania Alias, cel mai recent membru pCon.catalog, le-a încorporat propriei filosofii.

Compania Alias a fost înfiinţată în anul 1979 şi a devenit una dintre cele mai cunoscute şi prestigioase companii italiene din domeniul designului, datorită numeroaselor colaborări cu profesionişti de renume pentru crearea unor produse de cea mai înaltă calitate.

Alias, un model al versatilităţii şi al inovaţiei, îşi propune în continuare să progreseze tocmai pentru a întruni cele mai pretenţioase nevoi ale clienţilor în ceea ce priveşte spaţiile de locuit. Unul dintre paşii pe care compania originară din Grumello del Monte l-a făcut a fost încorporarea tehnologiei pCon pentru a-şi îmbunătăţi felul şi eficiența în care-şi poate prezenta produsele.

Deoarece era deja de câţiva ani o prezenţă pe platforma pCon, Alias a decis să-şi deschidă şi mai mult orizonturile pentru pasionaţii aplicaţiei noastre de design interior, de acum incluzând şi posibilitatea creării de configuraţii real-time.

Cu ajutorul unui configurator integrat direct în catalogul pCon, utilizatorii îşi pot modela produsele după propriul gust, după care pot descarcă direct modelele CAD aferente acestora, pentru planificări ulterioare. Astfel, utilizatorii beneficiază de informative configurabilă atât în mediul online, cât şi în mediul offline. Și cel mai bun lucru? Totul foarte rapid, uşor şi… creativ!

Vrei să vezi cum îţi poţi îmbunătăţi procesul de planificare cu ajutorul produselor Alias? Încearcă-le chiar acum!

Distribuirea este permisă