Cum să creezi o tavă în pCon.planner

Colegii noştri v-au pregătit un exerciţiu practic în pCon.planner: cum să creezi o tavă în aplicaţia noastră!

Aceia dintre voi care sunteţi familiarizaţi cu lucrul în programe de amenajări interioare 3D sau CAD nu există să nu se fi întâlnit cu o provocare ca aceea despre care vom discuta: conceperea de la zero a unui obiect mai… neobişnuit. În cazul nostru: un model 3D al unei tave!

Așadar, după cum am spus și mai sus, colegii noştri au încercat să găsească un exemplu de asemenea produs în mediul virtual, însă s-au lovit peste un obstacol: nu au găsit nimic care să se potrivească necesităţilor pe care le aveau! Singura soluţie pe care o aveau la dispoziţie era… să “planifice” şi să “creeze” tavă. Iar ce poate să fie mai folositor pentru un asemenea task decât pCon.planner?!

Nu doar că pCon.planner oferă toate elementele necesare pentru planificare, dar vă şi dă posibilitatea să creaţi obiectele “de mână” – în mod virtual, desigur!

Revenind la tava “handmade”/“DIY (do it yourself)”, iată cum problema a putut să fie rezolvată rapid şi eficient: datorită uneltei “Follow me”, a comenzii “Subtract” şi a câtorva operaţiuni de redimensionare, tava a fost transpusă în mediul virtual!

Aţi mai creat şi voi obiecte cu ajutorul pCon.planner? Ne-ar plăcea foarte mult să vă ascultăm experienţele şi să vedem şi rezultatele! Ne puteți împărtăși totul în secțiunea de comentarii de mai jos.

Încă un mic amănunt înainte de încheiere: în pCon.planner PRO puteţi adaugă informaţii despre produse (inclusiv preţuri) şi să le personalizaţi după propriul plac!

Distribuirea este permisă