Un nume greu din industria mobilei, disponibil în pCon.update – Sellex

Sellex, una dintre cele mai importante companii producătoare de mobilă, este disponibil în pCon.update! Cu alte cuvinte, datele OFML cu o mulţime de modele ale grupului spaniol sunt descarcabile şi configurabile pe platforma noastră!

Scottish-Parliament

Sellex – un portofoliu impresionant

Sellex are la activ designul lobby-urilor celebrei London City Hall, dar şi a Parlamentului Scoţian sau a celui mai extins mall din Dubai. De 40 de ani încoace, compania spaniolă a reuşit să păstreze balansul dintre arhitecturile clădirilor şi nevoile acestora pentru mobilier.

În afara numelor impresionante pe care le-am menţionat mai sus, Sellex s-a axat pe oferirea de soluţii pentru şcoli, librării, aeroporturi şi centre comerciale din lumea întreagă. Cu ajutorul unei combinaţii eficiente dintre estetică şi simț practic, producătorul de mobilă spaniolă şi-a clădit un nume cu rezonanţă în industria designului amenajărilor interioare. Gama sa cuprinde de la scaune, bănci, măsuţe, dulapuri, rafturi şi până la corpuri de bibliotecă sau chiar şi paturi întregi!

Dacă vreţi să aveţi acces la toate produsele Sellex, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă logaţi în pCon.update şi să adăugaţi datele OFML ale companiei în propriile voastre designuri!

Nu aveţi încă acces la portalul pCon.update? Înregistraţi-vă aici!

Distribuirea este permisă