Modele 3D ale companiei Kondator AB disponibile acum în pCon.catalog

Kondator AB  are ca scop principal crearea unor produse care fie asigură un confort sporit, fie îmbunătățește confortul utilizatorilor dar în același timp fiind prietenoase cu mediul. Prin standardele înalte de calitate dar și de protecție a mediului, compania suedeză a devenit un lider mondial în materie de birouri sau spații ergonomice.

În proiectarea unui nou birou sau spațiu de locuit, în mod tradițional se iau în calcul doar scaune, mese, spații de depozitare. Dar dacă se folosesc și accesorii care se adaptează nevoilor clientului și îmbunătățesc confortul? Compania  Kondator AB este axată exact pe aceste accesorii, oferind suporturi pentru tastatură, suporturi pentru unitatea centrală a PC-ului, suporturi fixe și mobile pentru brațe, etc. Toate acestea pentru a spori confortul, adaptabilitatea și productivitatea spațiului de muncă.

Avem deosebita plăcerea de a anuța faptul că întreg catalogul oferit de compania Kondator AB este disponibil acum în pCon.catalog. Dacă doriți adăugarea unor accesorii ergonomice în proiectul dumneavoastră, trebuie doar să accesați pagina producatorului de pe site-ul pCon.catalog și să descărcați fisierul DWG corespunzător produsul dorit.

Distribuirea este permisă