Funcții Beta – o evoluție continuă a aplicației pCon.planner

Ultimele versiuni ale aplicației dispun de un tab denumit Funcții Beta.

Aici se găsesc toate funcțiile aflate în stadiul Beta, adică funcțiile noi la care se lucrează și urmează sa fie lansate oficial în următoarele versiuni ale aplicației. Fiecare utilizator al aplicație are posibilitatea să testeze noile funcții.

Momentan se lucrează la o funcție alternativă de randare în colaborare cu Intel. Scopul acestei colaborări este de a veni în ajutorul dumneavoastră dar și a partenerilor de vânzări pentru  realizarea unor imagini mai realiste, mai calitative din punct de vedere grafic, a produselor cât și proiectelor dumneavoastră. Noua funcție se concentrează pe iluminarea scenelor, având nenumărate opțiuni cât și pe randarea interactivă adică tot ce este afișat pe ecran este randat în timp real. Dacă se modifică setările luminii sau perspectiva camerei, funcția de randare va face ajustările necesare în timp real oferind astfel o calitate grafică superioară.

Pentru mai multe detalii și informații accesați link-ul urmator Help Center. Pentru că părerea dumneavoastră contează, nu ezitați să scrieți un mesaj în secțiunea comentarii dacă aveți întrebări sau sugestii.

 

Distribuirea este permisă