pCon.update face un pas înainte și este mai aproape de a deveni un portal web

Pentru o perioadă lungă de timp, pCon.update a fost văzut ca un instrument ce poate fi folosit pentru a distribui date OFML ale produselor astfel încât majoritatea utilizatorilor pCon.planner nu văd cum ar putea să se descurce fără acest instrument. Cu timpul pCon.update a tot fost îmbunătățit tot mai mult astfel încât acum poate fi văzut și ca un portal web.

pCon.update a cunoscut recent o îmbunătățire vizibilă astfel încât vorbim despre o interfață cu totul nouă mult mai prietenoasă cu utilizatorii. Aceștia pot acum să gestioneze abonamentele de date mai ușor dar dispun totodată și de o previzualizare îmbunătățită asupra datelor. În cazul în care au nevoie de ajutor, utilizatorii pot deschide pagina de suport cu doar un singur click și cu siguranță vor găsi ajutorul pe care îl caută. De asemenea instrumentul dispune și de un nou sistem de a filtrare a datelor.

Utilizatorii care încă nu au un cont pentru instrumentul pCon.update dispun de un sistem de înregistrare simplificat în care dispun de ajutor pentru fiecare câmp ce trebuie completat.

Pe scurt este vorba de o îmbunătățire vizuală ce nu se va opri aici deoarece avem de gând să dezvoltăm cât mai mult acest instrument astfel încât să fie cât mai prietenos cu utilizatorii.

 

Distribuirea este permisă