Descarcă pCon.planner 6.7

O nouă versiune pCon.planner este disponibilă şi poate fi descărcată de aici.

Noua versiune aduce o multitudine de îmbunătăţiri şi funcţii noi. Iată câteva dintre acestea:

Imagini panoramice

Imaginile panoramice pot fi create acum cu toate versiunile de pCon.planner. Cu ajutorul acestor imagini pot fi vizualizate amenajări la 360 grade. Acest lucru le face un instrument media eficient pentru prezentări. (exemple de imagini panoramice)

Noi elemente arhitecturale: ţevile

Pachetul arhitectural al pCon.planner conţine noi elemente: ţevile. Acestea pot fi folosite pentru crearea de modele simple de instalaţii funcţie de necesitate în diverse contexte industriale. Un exemplu ar fi tuburile de aer comprimat pentru instalaţiile industriale.

Administrarea elementelor favorite în Media Browser

Media Browser permite administrarea uşoară a diferitelor elemente media importante pentru pCon.planner. Această versiunea include posibilitatea de a vedea şi a avea acces imediat la elementele favorite.

Articolele Set

Articlolele Set reprezintă o nouă funcţie în pCon.planner PRO. Aceasta este folosită pentru gruparea mai multor elemente simple în combinaţii de articole complexe. În acest fel articolele set îmbunătăţesc structurarea articolelor: acestea vor fi vizibile în Organizatorul de directoare şi Lista de articole – se va reduce complexitatea desenelor şi se vor putea crea soluţii de design interior mult mai uşor.

Mai multe informaţii despre noile funcţii găsiţi în documentul Ce este nou în versiunea 6.7

Distribuirea este permisă