MEIKO – “Soluţia curată”

MEIKO Maschinenbau GmbH & Co. KG cu sediul în Offenburg produce şi vinde tehnologie pentru curăţenie şi dezinfecţie pentru spitale şi azile.

Fondată cu 85 ani în urmă ca o companie cu 5 angajaţi, MEIKO s-a dezvoltat într-o companie internaţională cu misiunea de a acționa conștient de responsabilitatea sa față de clienți, angajați și mediu înconjurător. MEIKO construieşte echipamente cu consum redus de energie, apă şi chimicale. Ghidată de principiul “Calitatea se creează nu se corectează!” toate procesele din cadrul companiei respectă cele mai înalte standarde.
Compania oferă soluţii complete conform cerinţelor clienţilor săi.
În cadrul MEIKO aceste cerinţe de nivel înalt nu se aplică numai produselor ci şi proceselor din interiorul companiei şi în special serviciilor oferite clienţilor. Fiecare pas din cadrul proceselor este eficient şi orientat pe soluţii – din faza de planificare până la instalare şi servicii.
pCon.planner s-a dovedit a fi suportul ideal pentru toate aceste procese. Deoarece oferă posibilitatea de a creea design-uri şi vizualizări cu un singur instrument, pCon.planner simplifică comunicarea dintre partenerii implicaţi în proiecte şi clienţi.
Modelele 3D oferite de MEIKO le găsiţi în catalogul online.

Distribuirea este permisă