pCon.catalog are un nou design

pCon.catalog – serviciul de căutare pentru cataloage grafice – se prezintă cu un nou design simplu şi modern. Acum puteţi găsi mai uşor produsul dorit datorită noii interfeţe a portalului. Mai mult, puteţi naviga prin categoriile de produse din pCon.catalog.

Funcţiile principale ale pCon.catalog sunt disponibile direct din prima pagină. Pentru a naviga prin categoriile de produse cum ar fi mobilier pentri birou, pentru casă, bucătărie, baie, corpuri de iluminat, tehnică medicală, accesorii, materiale apăsaţi linkul corespunzător. Veţi avea acces imediat la lista cu producătorii care oferă aceste produse.

Căutaţi un producător anume? Selectaţi cataloage producători. Apăsând pe sigla companiei veţi avea acces la catalogul cu produse al acesteia. La secţiunea “Disponibile în curând” apar firmele ce au catalogul cu produse încă în lucru.

Pentru a găsi imediat un catalog al unui producător anume puteţi folosi funcţia de căutare. Căutarea nu ţine cont de litere mari sau mici.

Pentru informaţii depre pCon.catalog accesaţi pagina Despre. Producătorii vor găsi aici informaţii importante legate de posibilitatea promovării produselor prin intermediul portalului pCon.catalog şi pot intra în contact cu pCon.

Distribuirea este permisă