Portalul pCon.catalog cu un nou layout

pCon.catalog logoAstăzi, portalul pCon.catalog se prezintă într-un design simplificat şi mai aerisit. În partea de sus a paginii a fost adăugată o nouă bară de navigare cu acces la toate funcţiile importante (iniţial, funcţiile similare se găseau în partea stângă a paginii). Aici, cataloagele producătorilor pot fi filtrate după categorii, precum ‘birou’, ‘mobilier pentru casă’ sau ‘tehnică medicală’. Mai mult, bara de navigare vă permite să alegeţi tipul de apariţie al cataloagelor, alfabetic, aleator sau după dată.

Portalul pCon.catalog cu un nou layout pCon.catalog materiale imagini dwg birou amenajare

În plus, funcţia de căutare a fost extinsă. În timpul căutării unui produs sau catalog puteţi alege doar cataloagele ce conţin cuvântul căutat în numele produselor, numele cataloagelor, categorii sau în descrierea cataloagelor.

Portalul pCon.catalog cu un nou layout pCon.catalog materiale imagini dwg birou amenajare

De asemenea puteţi căuta mai întâi în toate categoriile şi pe urmă puteţi filtra rezultatul. Catalogul care vă interesează puteţi să-l accesaţi imediat apăsând pe înregistrarea respectivă.

Portalul pCon.catalog cu un nou layout pCon.catalog materiale imagini dwg birou amenajare

Apasă aici pentru a vizita pCon.catalog.

This entry was posted in pCon.catalog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Portalul pCon.catalog cu un nou layout

  1. octombrie 2, 2011 at 6:16 pm Turcu viorica says:

    am o casa, ma intereasa amenajari interioare,dressinguri (sunt camere) nu sifoniere

  2. aprilie 30, 2012 at 4:01 pm Cosmin says:

    Puteti folosi noul serviciu din pCon.catalog intitulat Inspiratii. Acolo sunt prezentate idei de amenajari interioare. http://portal.pcon-catalog.com/ro/inspirations/

    Oricine poate contribui cu idei de amenajari interioare pe care si le poate publica in sectiunea Inspiratii din pCon.catalog.
    https://www.easterngraphics.com/pcon/ro/2012/03/08/inspiratii-in-pcon-catalog/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>