Nieuw binnen de pCon community: SAS RODET

Configureerbare gegevens van de Franse fabrikant SAS RODET zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Lees meer over SAS RODET

Afbeelding: Rodet

Over RODET

Al bijna 70 jaar is RODET toonaangevend in het produceren van robuust en tijdloos stalen buismeubilair, met name voor openbare instellingen. Het bedrijf werd opgericht in Frankrijk en heeft een opmerkelijke reputatie opgebouwd in het maken van duurzaam en elegant meubilair voor openbaar gebruik. Hun producten zijn een integraal onderdeel geworden van het dagelijks leven van Franse schoolkinderen, die zijn opgegroeid met de schoolstoelen, tafels en banken van RODET. De onwrikbare toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en esthetiek is duidelijk zichtbaar in elk stuk dat ze maken.

Afbeelding: Rodet

Openbaar meubilair

De filosofie van RODET draait rond het bedenken, ontwerpen en produceren van producten in nauwe samenwerking met ontwerpers die gespecialiseerd zijn in openbaar meubilair. Deze gezamenlijke aanpak garandeert dat elk item voldoet aan de hoogste kwalitatieve en esthetische normen, waardoor het geschikt is voor verschillende omgevingen, zoals verblijfsruimten, gezamenlijke eetruimten, multifunctionele zalen en onderwijsinstellingen.

Afbeelding: Rodet

Schoolmeubilair

Het schoolmeubilair van RODET is iconisch en wordt al tientallen jaren gebruikt in onderwijsomgevingen. Hun stoelen, tafels en banken zijn niet alleen ontworpen om de dagelijkse ontberingen te doorstaan, maar ook om leerlingen comfort en ondersteuning te bieden. Deze meubels zijn gemaakt met oog voor detail, zodat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en er modern en gestroomlijnd uitzien.

Accommodatie oplossingen

RODET begrijpt de behoefte aan comfortabele en praktische woonruimtes en biedt een uitgebreid assortiment woonmeubilair. Hun producten zijn ontworpen om een echte leefruimte te creëren voor jonge middelbare scholieren, studenten en zelfs militairen. De meubels in dit assortiment zijn eigentijds en minimalistisch en geven een huiselijke sfeer met behoud van functionaliteit en duurzaamheid.

Afbeelding: Rodet

Veelzijdig meubilair voor openbare ruimtes

De expertise van RODET strekt zich uit tot het inrichten van collectieve eetzalen en multifunctionele zalen. De gedurfde mix van materialen en een ruime keuze aan kleuren maken personalisering mogelijk, zodat ontwerpers ruimtes kunnen aanpassen aan hun unieke visie. Of het nu gaat om een eetzaal die een vleugje elegantie nodig heeft of een polyvalente ruimte die aanpasbaar meubilair vereist, de producten van RODET bieden de perfecte oplossing.

Ontwerp en veiligheid

Een kenmerk van de producten van het bedrijf is hun vermogen om diverse ontwerpen te combineren met robuustheid. De toewijding van het bedrijf om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen zorgt ervoor dat hun meubilair niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook betrouwbaar en veilig voor dagelijks gebruik. Het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerptechnieken resulteert in meubilair dat de tand des tijds doorstaat, zowel wat betreft duurzaamheid als stijl.

Afbeelding: Rodet

De pCon community

De toetreding van RODET in de pCon community is een belangrijke toevoeging voor interieurontwerpers en architecten die op zoek zijn naar betrouwbare, stijlvolle en functionele meubeloplossingen voor openbare ruimtes. De producten van het bedrijf zullen nu toegankelijker zijn voor professionals die het pCon-platform gebruiken, waardoor ze de meubels van RODET naadloos kunnen integreren in hun ontwerpprojecten.

Afbeelding: Rodet


Vraag de data aan via de fabrikantenbibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *