Nieuw binnen de pCon community: Cue / Solutions

Configureerbare gegevens van de fabrikant Cue / Solutions zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Lees meer over Cue / Solutions

Afbeelding: Cue / Solutions GmbH

Cue / Solutions presenteert een productportfolio dat is ontworpen voor kwaliteit, duurzaamheid en eenvoudige montage. Het assortiment bestaat uit effectieve akoestische producten en hoogwaardige ergonomische bureauoplossingen. Van ontwerp tot productie vinden de meeste technische ontwikkelingen en productie in Duitsland plaats, met zeer korte leveringsroutes.

Akoestische oplossingen

De akoestische oplossingen, zoals plafondeilanden, wandabsorbeerders of scheidingswanden, maken niet alleen indruk door hun akoestische effectiviteit, maar ook door hun hoogwaardige vakmanschap en robuuste montagesystemen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor locaties zoals kantoren of werkplekken.

Akoestische scheidingswanden luna & vara

Deze twee systemen bestaan in totaal uit vier scheidingswandoplossingen: Het mobiele scheidingsscherm, het bureau bord (gemonteerd op bureau) en organiser (hangend gemonteerd voor het bureau), die verschillen in de manier waarop ze op het bureau worden gemonteerd, en de hangende ruimteverdeler baffle. Het bijzondere aan de mobiele scheidingswanden is de bijna onzichtbare en naadloze uitbreidingsmogelijkheid met L-, T- en X-verbindingen.

Plafond absorber noah & wand absorber wiam

Het akoestisch effectieve en aantrekkelijke wanddesignelement wiam vermindert de geluidsniveaus en nagalmtijd. Het noah plafondzeil verbetert ook de akoestiek van een ruimte. Afhankelijk van de afstand tot het plafond kan het akoestische effect worden aangepast aan verschillende omstandigheden, waardoor een gerichte vermindering van geluid wordt bereikt.

Afbeelding: Cue / Solutions GmbH

Het ergonomische bureau

Of het nu gaat om het klassieke filo elektrisch in hoogte verstelbare bureau of het klak mobiele sta bureau met gasveer – doet geen concessies als het gaat om kwaliteit en afwerking dankzij het intelligente gebruik van materialen. Er is aandacht besteed aan het tijdloze ontwerp en de functionele verfijning, waardoor het een betrouwbare en duurzame metgezel is in het dagelijks werk.

Afbeelding: Cue / Solutions GmbH

Elektrisch in hoogte verstelbaar filobureau

Van buiten ziet filo eruit als een klassieker. Wat hem speciaal maakt is de innovatieve snelsluiting, waarmee hij in vier minuten kan worden gemonteerd. De hoogteverstelling is ook  geruisloos. De breedte van het bureau kan geleidelijk worden aangepast van 1200, 1400, 1600 tot 1800 mm dankzij het telescopische frame.

Afbeelding: Cue / Solutions GmbH

Klik bureau

Een veelzijdige tafel die kan worden gebruikt als bureau, sta-bureau of ideeënbord voor de moderne kantoorwereld. Dankzij de hoogteverstelling, hoogwaardige wielen en een eenvoudig klapmechanisme voor het tafelblad is hij bijzonder geschikt voor co-working of hybride werkplekken. Daarnaast kan het ruimtebesparend worden opgeborgen als het tafelblad is opgeklapt en maakt het indruk met zijn hoogwaardige materiaalverwerking.

Afbeelding: Cue / Solutions GmbH

Cue / Solutions in de pCon applicaties

We zijn verheugd dat de uitgebreide productgegevens van Cue / Solutions nu beschikbaar zijn in pCon. Het is mogelijk om de productgegevens naadloos te integreren in plannings- en ontwerpprocessen. Gebruik de hoogwaardige producten van Cue / Solutions om innovatieve en functionele werkomgevingen te creëren.


Vraag de data aan via de fabrikantenbibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *