Nieuwe tutorial pCon.planner: verbeteren van grafische instellingen

Prestaties optimaliseren


Voor een soepele en prettige ervaring in pCon.planner is het belangrijk om de juiste grafische instellingen te kiezen en de geschikte hardware te gebruiken. Laptops staan vaak standaard ingesteld op een energiebesparende modus, wat de prestaties kan beperken. In Deze video laten we je twee manieren zien hoe jij je prestaties in pCon.planner kunt optimaliseren.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Waar wil jij nog meer over leren?

Laat vooral in de reacties onder de YouTube video weten waar jij nog meer over wil leren. Op deze manier kunnen wij video’s maken die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste pCon video’s? Abonneer op ons kanaal en door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *