Nieuw binnen de pCon community: Le Klint

Configureerbare gegevens van de fabrikant Le Klint zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Lees meer over Le Klint

Afbeelding: Hotel Odeon, Odense, Denmark.

Verlichting

Le Klint werd opgericht in 1943 en heeft zichzelf gevestigd als een klassieke fabrikant van verlichting, rechtstreeks voortkomend uit het gouden tijdperk van Deens design. Het bedrijf staat bekend om zijn superieure vakmanschap en unieke plooitechniek, wat zijn producten uniek maakt.

Afbeelding: Art museum Brandts Odense, Denmark – Hotel Nyborg Strand Nyborg, Denmark.

Le Klint Pro

Hoewel Le Klint diep geworteld is in de traditie, heeft het zich ook gepositioneerd als een modern bedrijf dat zich richt op zowel de particuliere als de professionele verlichtingsmarkt. De introductie van Le Klint Pro breidt deze toewijding verder uit. Deze lijn omvat zowel klassieke als gloednieuwe ontwerpen die specifiek gericht zijn op de project- en horecamarkt (zoals hotels, restaurants en vergaderzalen). Klanten kunnen kiezen uit talloze kleur- en materiaalvariaties en zelfs op maat gemaakte opties aanvragen voor zowel kleine als grote projecten.

Afbeelding: Plivello Colour – Sinatur Hotel Storebælt Nyborg, Denmark.

Fabriek in Odense

De klanten van Le Klint vragen om duurzame producten van hoge kwaliteit, wat perfect aansluit bij de strategie en kernwaarden van het bedrijf. De productie blijft in Denemarken, voornamelijk in hun eigen fabriek in Odense, maar ook via sterke nationale partners. Er worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt die ontworpen zijn voor een lange levensduur en de meeste lampen kunnen gerepareerd worden.

Afbeelding: Art museum Brandts Odense, Denmark – Hotel Nyborg Strand Nyborg, Denmark. – Model 204, Mushroom

Functioneel en milieuvriendelijk

Le Klint vermijdt bewust onnodige technische snufjes die vaak een beperkte levensduur hebben. In plaats daarvan ligt de focus op duurzame en duurzame oplossingen, zoals verwisselbare lichtbronnen. Deze filosofie zorgt ervoor dat de producten van Le Klint niet alleen esthetisch mooi, maar ook functioneel en milieuvriendelijk zijn.

Afbeelding: The National Board of Social Services, Denmark.

De project- en horecamarkt

Le Klint Pro biedt oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de project- en horecamarkt. Deze lijn maakt het mogelijk om zowel klassieke als nieuwe ontwerpen te gebruiken die voldoen aan de hoge eisen van deze sectoren. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan kleur-en materiaalcombinaties en zelfs kiezen voor individuele aanpassingen, waardoor zowel kleine als grote projecten perfect worden aangevuld.

Afbeelding: North Atlantic House, Denmark.

Filosofie

Le Klint houdt vast aan de filosofie dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand moeten gaan. Door de productie in Denemarken te houden, steunt het bedrijf niet alleen de lokale economie, maar zorgt het er ook voor dat de hoogste normen worden gehandhaafd. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om jarenlang hun charme en functionaliteit te behouden.

Afbeelding: RC Café & Patisserie. Stockholm, Sweden. – Nelles Café, Odense Theatre, Denmark

Vakmanschap

In de loop der decennia is Le Klint synoniem geworden voor uitstekend Deens design en ongeëvenaard vakmanschap. Met een duidelijke focus op duurzaamheid, kwaliteit en innovatie blijft het bedrijf niet alleen relevant, maar zet het ook maatstaven in de verlichtingsindustrie. Of het nu voor privéwoningen of professioneel gebruik is, Le Klint biedt verlichtingsoplossingen die zowel esthetisch als functioneel indrukwekkend zijn, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het milieu.

Afbeelding: PWC, Odense Denmark.


Vraag de data aan via de fabrikantenbibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *