Nieuw binnen de pCon community: ALBA Seating

Configureerbare gegevens van de fabrikant ALBA Seating zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Lees meer over ALBA Seating

Afbeelding: ALBA Seating

Producent van kantoorstoelen

ALBA, is opgericht in 1993 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent van kantoorstoelen in Tsjechië en Slowakije. ALBA staat bekend om zijn toewijding aan het voldoen aan uiteenlopende behoeften van klanten en biedt een uitgebreid assortiment zitoplossingen, waaronder bureaustoelen, conferentiestoelen, banken, designstoelen en gestoffeerde zitmeubelen.

Afbeelding: ALBA Seating

Productie op maat

Wat ALBA onderscheidt is de nadruk op productie op maat. Hierdoor kunnen interieurarchitecten en ontwerpers zitoplossingen precies op maat maken volgens hun specificaties, van materialen tot optionele accessoires. ALBA’s productlijnen gaan verder dan de traditionele kantooromgevingen en strekken zich uit tot gespecialiseerde omgevingen zoals zorginstellingen, scholen en operationele ruimtes, zodat comfort en functionaliteit nooit in het gedrang komen.

Afbeelding: ALBA Seating

Milieubewustheid bij ALBA

Kwaliteit en verantwoordelijkheid voor het milieu vormen de kern van ALBA’s ethos, wat blijkt uit de certificeringen volgens ISO 9001:2016 en ISO 14001:2016 normen. ALBA hanteert strenge normen voor kwaliteitscontrole en milieubeheer en de producten van ALBA worden onderworpen aan nauwgezette tests op kwaliteit, ergonomie en stabiliteit, waardoor ze de benchmarks in de sector overtreffen.

Afbeelding: ALBA Seating

Trouwe klanten

Met meer dan 30 jaar traditie heeft ALBA het vertrouwen gewonnen van miljoenen gebruikers. ALBA is gespecialiseerd in B2B-activiteiten en heeft exportervaring naar Duitsland en andere EU-landen, waardoor het bedrijf zijn status als betrouwbare partner op het gebied van interieurontwerp nog verder versterkt.

Afbeelding: ALBA Seating

Configureerbare data

Als platform dat bekend staat om zijn uitgebreide netwerk van internationale ontwerpprofessionals, heeft pCon de industriestandaard gezet voor ongeëvenaarde configureerbare gegevens. ALBA’s beslissing om deel uit te maken van de pCon.community onderstreept haar toewijding aan uitmuntendheid en innovatie en geeft toegang tot een wereldwijd netwerk van experts uit de industrie die vertrouwen op pCon voor topklasse ontwerpoplossingen.

Afbeelding: ALBA Seating


Vraag de data aan via de fabrikantenbibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *