Nog één week tot Clerkenwell Design Week

Zien wij jou volgende week in London?

Van 21 t/m 23 mei 2024 zijn wij te vinden in de showroom van onze partner Sedus Stoll

Wat is Clerkenwell Design Week?

Met jaarlijks meer dan 37,000 bezoekers is Clerkenwell Design Week een toonaangevend designfestival in Clerkenwell, Londen. Het evenement omvat tentoonstellingen, opvallende inrichtingen, lezingen, workshops en productlanceringen op verschillende locaties in Clerkenwell. Het evenement dient als platform voor professionals in de designindustrie om te netwerken, samen te werken en inspiratie op te doen uit elkaars werk. Meer informatie over CDW is hier te vinden.

Programma

Wij zijn te vinden in de showroom van onze partner Sedus. Zij hebben een ontzettend leuk programma georganiseerd. Zo kunnen je binnen stappen voor een ‘Morning coffee’ of kom tijdens de outdoor ‘Biergarten’ met Duits bier en pretzels. Het gehele programma is via deze link te bekijken.

Kosten

Het bezoeken van Clerkenwell is volledig gratis. Je dient je wel te registeren. Via deze link kun jij je gratis aanmelden.

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *