Nieuwe tutorial pCon.planner: groeperen en groepen opheffen

Projecten structureren


In deze video laten we je zien hoe je elementen in slechts een paar eenvoudige stappen kunt groeperen. Deze functie stelt je in staat om objecten in je tekeningen op een efficiënte manier te organiseren, wat er uiteindelijk voor zorgt dat werkprocessen soepeler verlopen.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Waar wil jij nog meer over leren?

Laat vooral in de reacties onder de YouTube video weten waar jij nog meer over wil leren. Op deze manier kunnen wij video’s maken die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste pCon video’s? Abonneer op ons kanaal en door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *