Nieuw binnen de pCon community: BHM Sp. Z o.o.

Configureerbare gegevens van de Poolse fabrikant BHM Sp. Z o.o. zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


BHM Sp. Z o.o. stelt zich voor

Een grote ruimte met kleine tafels, banken en stoelen van allemaal verschillende stoffen van BHM

Afbeelding: BHM Sp. Z o.o.

Ontdek de fascinerende wereld van BHM

Duik in de wereld van BHM – waarbij de visionair Janusz Bartoszuk sinds de oprichting in 2005 een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten in de meubelkunst. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Chełm in lubelskie, Polen, en staat voor uitstekende kwaliteit en designinnovatie, specifiek afgestemd op de behoeften van de horeca-sector.

Een café/bar in grijstinten waar het heel donker is.

Afbeelding: BHM Sp. Z o.o.

Prachtige gestoffeerde meubels

Als potentiële klant kun je bij BHM een breed scala aan prachtig vervaardigde gestoffeerde meubelen vinden, waaronder stoelen, fauteuils, sofa’s, banken en barkrukken. Elk meubel straalt een unieke mix uit van functionaliteit, comfort en esthetisch raffinement – een belofte voor een werkelijk ongekend woonplezier.

een moderne hotelkamer met meubelen van BHM

Afbeelding: BHM Sp. Z o.o.

Een design van wereldklasse: de visie achter de BHM producten

Van exclusieve hotels tot stijlvolle restaurants en cruiseschepen, BHM heeft overal ter wereld een stempel gedrukt van elegantie en luxe. De producten van BHM zijn niet alleen een statement van stijl, maar ook van betrouwbaarheid en innovatie. BHM blijft de norm vaststellen voor kwaliteit, gedreven door een vastberaden streven naar uitmuntendheid en een passie voor vakmanschap.

Een grote ronde bar met krukken waar mensen aan de bar kunnen zitten

Afbeelding: BHM Sp. Z o.o.

Wereldwijde reputatie

Door op maat gemaakte oplossingen en een constante zoektocht naar innovatieve ontwerpconcepten die de moderne levensstijl weerspiegelen, heeft BHM zich gepositioneerd als leider in de kantoormeubelindustrie.

Een modern restaurant met een paar ronde tafels en stoelen van BHM

Afbeelding: BHM Sp. Z o.o.

Ontdek BHM in pCon

Met pCon heb je de kans om de wereld van BHM te verkennen en de meubels te ontdekken die je ruimte tot een belevenis kunnen maken. Dompel jezelf onder in een wereld waarin elk meubelstuk een verhaal vertelt en je kamer een plek van tijdloze schoonheid en elegantie wordt.

Dankzij deze samenwerking kunnen we de grenzen van meubeldesign verleggen en onze klanten unieke oplossingen bieden die hun individuele wensen en hedendaagse levensstijl weerspiegelen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *