Nieuw binnen de pCon community: Siléopta

Configureerbare gegevens van de Franse fabrikant Siléopta zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


De innovatieve oplossingen van Siléopta

Luxe kantineruimte met kleine tafels met poeven

Afbeelding: CAPTEA SUSPENDU – Siléopta

Akoestiek en binnenhuisarchitectuur

Siléopta bevindt zich op het kruispunt van twee belangrijke werelden – akoestiek en binnenhuisarchitectuur van werkruimten – en is een bron van innovatie op het gebied van ruimtelijk ontwerp. Siléopta is gebaseerd op een rijke geschiedenis van technische akoestiek en productiekwaliteit en is meer dan alleen een bedrijf; het is een bewijs van de transformerende kracht van een geluidsbewust ontwerp. Met een missie om omgevingen te creëren die vrij zijn van geluid en waar maximale efficiëntie heerst, brengt Siléopta een mix van technische expertise en praktische oplossingen.

Een grote vergaderruimte met een hele grote rode kast

Afbeelding: SEQUOIA SUSPENDU – Siléopta

Geluidsgerelateerde uitdagingen

Maar waarom Siléopta? Het antwoord ligt in hun totale aanpak van geluidsgerelateerde uitdagingen. Van de eerste geluidseisen tot de gegarandeerde akoestische resultaten, Siléopta is bij elke stap een betrouwbare partner. Of het nu gaat om het vaststellen van problemen of het installeren van akoestische panelen, hun streven naar perfectie zorgt ervoor dat klanten oplossingen op maat krijgen die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Een soort van receptie met spullen van Sileopta

Afbeelding: ORA DUAL V – Siléopta

Het assortiment

Siléopta’s portfolio omvat diverse producten, stuk voor stuk zorgvuldig ontworpen om optimale akoestische prestaties te leveren in verschillende omgevingen. Hier volgt een overzicht van hun vier categorieën:


  • Hangende akoestische oplossingen: Van Captéa tot Séquoia, Wooda en Aurora, Siléopta biedt hangende oplossingen die ontworpen zijn om naadloos te integreren in elke ruimte en tegelijkertijd ongewenst geluid effectief te dempen.


Een grote open ruimte met verschillende kamers

Afbeelding: WOODA 75 – Siléopta


  • Akoestische oplossingen voor aan de wand: Met producten zoals Captéa, Séquoia, Wooda, Tex, ORA en Fika biedt Siléopta veelzijdige opties voor het aanpakken van akoestische uitdagingen op wanden, waarbij zowel functionaliteit als esthetiek gewaarborgd zijn.


Een mooie roze stoel met leuke roze lampen en twee tafeltjes allemaal van Sileopta

Afbeelding: TEX design DIAMAND – Siléopta


  • Akoestische scheidingswanden: Lull, Pulséa, Vicka en Linaa vertegenwoordigen Siléopta’s toewijding aan het verbeteren van privacy en akoestisch comfort met innovatieve scheidingswanden op maat gemaakt voor moderne werkplekken.

  • Aanvullende akoestische oplossingen: Arc, Smart sms net en Eclipse vormen de finishing touch van Siléopta’s uitgebreide assortiment en bieden aanvullende oplossingen om de akoestische prestaties verder te optimaliseren.

Grote tafel met stoelen in een vergaderruimte

Afbeelding: L’ACOUSTIQUE ARTISTIQUE – Siléopta

Siléopta in de pCon community

Interieurarchitecten en ontwerpers kunnen enorm profiteren van de configureerbare gegevens van Siléopta, waarmee ze akoestische oplossingen naadloos in hun projecten kunnen integreren. Of het nu gaat om het creëren van serene kantooromgevingen, het verbeteren van de akoestiek van vergaderruimten of het creëren van uitnodigende ruimten in restaurants, de producten van Siléopta bieden een perfecte mix van vorm en functie.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *