Nieuw binnen de pCon.catalog: Walldelivery

Een brede selectie van muurontwerpen van Walldelivery is nu gratis te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de fabrikant zichzelf presenteert.

Ontdek de wereld van muurontwerpen met Walldelivery!

Een monderne kamer met verschillende soorten muurontwerpen

Afbeelding: Wallgroup

Europa’s grootste producent

Op het gebied van interieurontwerp leidt de zoektocht naar uniekheid vaak naar innovatieve oplossingen die verder gaan dan de traditionele inrichting. Walldelivery, een innovatieve specialist in muurontwerpen op maat, biedt een onderscheidend concept met oog voor detail. Van adembenemende landschappen tot betoverende abstracte schilderijen, de creaties van Walldelivery hebben de kracht om elke ruimte om te toveren in een paradijs.

Walldelivery is opgericht in 2018 met een simpele, maar krachtige missie: het inspireren van indrukwekkende reacties. Het bedrijf blijft klanten boeien door een unieke toewijding aan het leveren van impactvolle ervaringen. Het bedrijf is er trots op om Europa’s grootste producent van behang op maat te zijn, met een uitgebreide catalogus van meer dan 5.000 ontwerpen die zorgvuldig zijn samengesteld om te voldoen aan uiteenlopende smaken en voorkeuren.

Een kinderkamer van een leuk muurontwerp van Walldelivery

Afbeelding: Wallgroup

Vertrouwde partner in de interieurbranche

Walldelivery staat bekend om zijn toewijding aan klanttevredenheid gedurende het hele proces. Met de focus op het leveren van behangpapier voor exclusief wederverkopers, is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bedrijven in de interieurbranche. Of het nu gaat om interieurwinkels, architecten of doe-het-zelfzaken, Walldelivery biedt een eenvoudig aanmeldproces en nodigt wederverkopers uit om gratis een account aan te maken via hun website.

Een kinder kamer met een leuk behang van Walldelivery

Afbeelding: Wallgroup

White-label levering

Een groot voordeel van samenwerken met Walldelivery is de mogelijkheid van white-label levering. Hierdoor ontvangt de eindklant een product van topkwaliteit zonder zichtbare merknaam van de fabrikant. Dit op maat gemaakte niveau versterkt niet alleen de reputatie van de wederverkoper, maar creëert ook een gevoel van exclusiviteit voor de eindklant.

De integratie van het bedrijf in pCon.catalog markeert een belangrijke mijlpaal in de reis van het bedrijf, waardoor het bereik en de toegankelijkheid voor een breed publiek van ontwerpprofessionals verder worden vergroot. Door hun producten naadloos te integreren in pCon.catalog, geeft Walldelivery ontwerpers een breed scala aan aanpasbare behangopties, zodat ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en hun visies tot leven kunnen brengen.

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *