Gratis online een offerte maken doe je met pCon.basket

Online een offerte maken doe je met pCon.basket

Een klant is enthousiast over jouw aanbod en staat op het punt een van je producten aan te schaffen. Je opent Excel om een offerte op te stellen, maar dan begint de uitdaging: het aanpassen van prijzen en details, het toevoegen van extra opties, het organiseren van het werkblad… al snel raak je verstrikt in een chaos van getallen en details. Stel je eens voor dat er een handige tool is die al deze rommeligheid opruimt en resulteert in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Super handig toch? En laten wij nu net deze tool hebben. Lees meer over wat onze offerte software pCon.basket voor jou kan betekenen.

Wat is een (goede) offerte?

Een goede offerte zorgt ervoor dat klanten vertrouwen hebben in jouw bedrijf en/of product(en). Het is meer dan een prijsopgave; het is een document dat de waarde van jouw producten en/of diensten benadrukt en klanten overtuigt waarom ze met jou in zee moeten gaan. Wat er in een offerte staat, hangt af van de wensen en behoeften van de klant. Er zijn wel een aantal zaken die standaard voorkomen in een offerte. Hierbij kan er gedacht worden aan:

 • een beschrijving van het aanbod
 • de prijs(berekening)
 • de geldigheidsduur van het aanbod
 • de betalings- en leveringsvoorwaarden
 • garanties
 • eventuele voordelen of meerwaarde die jouw bedrijf biedt

Door een duidelijke en overtuigende offerte te bieden met bovenstaande punten, laat een bedrijf zien dat het de behoeften van de klant serieus neemt. Met onze tool genaamd pCon.basket kun jij gemakkelijk zelf offertes maken en samenstellen. Je bepaalt zelf welke informatie er wel of niet zichtbaar is, waardoor je altijd aan de wensen van de klant kan voldoen.

Een laptop op een bureau met een gratis offerte programma

Online een offerte maken met pCon.basket

Het maken van een offerte klinkt niet heel makkelijk, maar met de juiste tool zoals pCon.basket is dit prima te doen! Allereerst is het belangrijk dat je een pCon.login account aanmaakt. Dit kan geheel gratis via deze link. Open pCon.basket vanuit de webbrowser. Vanaf hier kun je beginnen met het aanmaken van je offerte. In de artikellijst voeg je producten toe aan de offerte. Vervolgens kun je de gewenste aantallen instellen, eventuele opties selecteren en de prijzen controleren voordat je de offerte definitief maakt. Handige instructie video’s over pCon.basket vind je op ons YouTubekanaal!

YouTube button naar tutorials van pCon.basket offerte tool

Wat zijn de kosten om een offerte te maken?

“Wat kost een online programma voor het maken van offertes?” is een vraag die veel ondernemers stellen. Het is soms lastig om te bepalen welke tool nu bij  jouw bedrijf past. Het nadeel is ook nog eens dat deze tools geld kosten, en dit nodigt het niet echt uit om ermee aan de slag te gaan.

Gelukkig bieden wij onze online-offerte tool pCon.basket volledig gratis aan. Er zijn geen verborgen kosten of abonnementskosten verbonden aan het gebruik ervan, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor zowel kleine als grote bedrijven in de interieurbranche.

Waarom de offerte tool pCon.basket?

Maar waarom zou ik kiezen voor specifiek deze offerte software? Ik leg het je uit. pCon.basket is speciaal ontworpen voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven binnen de interieurbranche. Het stelt ontwerpers, dealers en fabrikant van bijvoorbeeld meubilair, verlichting en materialen in staat om hun offerte- en verkoopprocessen te stroomlijnen, waardoor zij zich kunnen concentreren op andere dingen. Bovendien werkt het programma vrij gemakkelijk, waardoor er geen training vereist is. Bekijk de video om een beeld te krijgen van wat pCon.basket is!

Voordelen van deze offerte software

pCon.basket kent talloze voordelen ten opzichte van andere offerte programma’s. Onderstaand geef ik je een overzicht van de belangrijkste voordelen.

 • Tijd besparing

Door gebruik te maken van functies zoals sjablonen, automatische prijsberekeningen en gestandaardiseerde workflows wordt het offerteproces aanzienlijk versnelt voor gebruikers. Dit vermindert tevens ook de kans op fouten en herhaalwerk, wat de efficiëntie van het hele verkoopproces verbetert. Ideaal dus!

 • Live configureren in 3D-weergave

Een ander uniek kenmerk van de offerte tool is de mogelijkheid om producten in real-time te configureren en visualiseren in een 3D-omgeving. Zo kun jij als ontwerper of verkoper levensechte weergave bieden van producten die de klant zelf heeft samengesteld. Je kunt zelfs aan klanten laten zien hoe het product er in de ruimte uitziet, wat uiteindelijk de besluitvorming zal versnellen en klanttevredenheid zal verhogen.

 • Personalisatie

Door de uitgebreide mogelijkheden voor het personaliseren van offertes in pCon.basket kun jij als gebruiker je offerte gemakkelijk aanpassen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van klanten. Zo kun je bijvoorbeeld merklogo’s toevoegen, de lay-out volledig aanpassen, gepersonaliseerde boodschappen opnemen en jouw bedrijfsgegevens integreren. Dit laatste gaat trouwens vanzelf als je al een pCon.login account hebt!

 • Uitgebreide productinformatie

Dankzij de uitgebreide productinformatie in pCon.basket heb je direct toegang tot gedetailleerde specificaties, brochures, certificaten, afbeeldingen en prijzen van producten die voor jou vrij geschakeld zijn. Met deze functie voorzie je de klant direct van relevante informatie.

 • Snelle en betrouwbare uitwisseling

Je kunt offertes met één druk op de knop delen en communiceren met klanten en teamleden via verschillende kanalen. Zo kun je ze snel exporteren naar andere pCon applicaties, een Excelbestand, e-mail of geïntegreerde samenwerkingsplatforms. Door deze opties verloopt de communicatie vaak soepeler en wordt het verkoopproces versneld.

Begin nu nog met het maken van online offertes

Klinkt het interessant en wil jij deze tool zelf een uitproberen? Dat kan! Via onderstaande link kun je pCon.basket uitproberen.

Button in het groen met een link naar een gratis online offertes maken programma

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *