Nieuwe tutorial pCon.planner: renderstijlen

Afhankelijk van de planningsfase en de visuele vereisten voor het ontwerp, is het nodig om te schakelen tussen de verschillende renderstijlen. Beginnend met de plattegrond en eindigend met een realistische rendering, maken de renderstijlen een stapsgewijze benadering van het eindresultaat mogelijk.

In deze video laten we je de 6 verschillende renderstijlen zien en welke voordelen ze hebben!

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Nieuwe YouTube video pCon.planner renderstijlen

Waar wil jij nog meer over leren?

Laat vooral in de reacties onder de YouTube video weten waar jij nog meer over wil leren. Op deze manier kunnen wij video’s maken die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste pCon video’s? Abonneer op ons kanaal en door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *