Nieuwe tutorial pCon.basket: kop- en voettekst


In deze video gaan we in op het toevoegen van kop- en voetteksten in offertes. Met het toevoegen en gebruiken van sjablonen zorg je ervoor dat documenten een uniformiteit uitstralen en bespaar je tijd bij het verwerken van de offertes.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

YouTube video pCon.basket: online offerte tool

Heb jij zelf nog goede tips?

Heb jij zelf een goede tip voor het werken in de pCon.basket? Laat jouw tip achter in de comments. Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van de laatste video’s. Door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.basket

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring