Nieuwe tutorial pCon.basket: Hoe structureer je artikellijsten

Artikellijsten structureren in pCon.basket


In deze video laten we je zien hoe je verschillende positiecategorieën zoals artikelen, mappen of tekstblokken kunt structureren in pCon.basket. Alle artikelen kunnen eenvoudig worden verplaatst en gesorteerd met behulp van slepen en neerzetten. We leggen ook uit hoe je kunt herkennen of een item voor of na het volgende artikel wordt ingevoegd.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

YouTube video pCon.basket

Heb jij zelf nog goede tips?

Heb jij zelf een goede tip voor het werken in de pCon.basket? Laat jouw tip achter in de comments. Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van de laatste video’s. Door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.basket

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring