Nieuw binnen de pCon community: BALOLO

Configureerbare gegevens van BALOLO zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


BALOLO stelt zich voor

een wit verstelbaar bureau met houten monitorarmen van Balolo

Afbeelding: BALOLO

Een creatieve pionier

In de veelzijdige wereld van ruimtelijk ontwerp is BALOLO sinds 2012 een creatieve pionier die doordacht design, innovatieve materiaalcombinaties en uitstekende kwaliteit combineert. BALOLO begrijpt het belang van een goed ontworpen werkplek en biedt bureauaccessoires die functionaliteit combineren met eersteklas design. De modulaire bureauaccessoires zijn met trots gemaakt in Duitsland en bewijzen de nauwkeurigheid en kwaliteit die synoniem zijn aan een Duitse productie.

bureau met werkende man met monitorarmen van Balolo

Afbeelding: BALOLO

Ieder product is uniek

De ” Elementen ” van BALOLO worden gekenmerkt door een meesterlijke samensmelting van hout en staal, aangevuld met natuurlijke materialen zoals vilt of kurk. De voortdurende uitdaging om modern design te combineren met hout is al sinds de oprichting een succes voor BALOLO. In het ontwerpproces wordt rekening gehouden met de unieke en sterke punten van elk materiaal, wat resulteert in producten die opvallen door hun uniekheid.

Functioneel & duurzaam

BALOLO legt niet alleen de nadruk op esthetiek, maar ook op functionaliteit en duurzaamheid. Elk product is niet alleen gemaakt om het dagelijks leven te verbeteren, maar ook om generaties lang mee te gaan. Lokale productie in Duitsland is cruciaal voor het toezicht op het productieproces en het garanderen van de hoogste kwaliteitsnormen.

De Setup Cockpit is ontworpen met het oog op flexibiliteit en maakt het mogelijk om bureauopstellingen aan te passen om de productiviteit te verhogen. BALOLO’s producten veranderen de toekomst van bureaus fundamenteel met hun gebruikersgerichte aanpak van innovatie.

mobiel op houder van Balolo

Afbeelding: BALOLO

BALOLO in de pCon community

De integratie van BALOLO in de pCon community is niet alleen een verrijking voor distributiepartners, maar biedt ook tastbare voordelen voor retailers en interieurontwerpers. Het gebruik van de 3D-configurator maakt een interactieve productpresentatie mogelijk, waarbij klanten een realistische indruk kunnen krijgen van de producten in hun eigen ruimte via gedetailleerde visualisaties.

een verstelbaar bureau met monitorarmen van Balolo

Afbeelding: Balolo

Configureerbare producten

Door gebruik te maken van de configureerbare gegevens van BALOLO krijgen gebruikers de mogelijkheid om producten aan te passen. Detailhandelaars kunnen moeiteloos verschillende configuraties, materialen en maten verkennen en ze precies afstemmen op de specifieke behoeften van hun klanten. Dit bevordert niet alleen de creativiteit in het ontwerp, maar stroomlijnt ook het hele verkoopproces, minimaliseert fouten en verhoogt de klanttevredenheid. BALOLO’s digitale integratie in de pCon community combineert naadloos producten van hoge kwaliteit met efficiënte, aanpasbare oplossingen voor ruimtelijk ontwerp.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

 

Sharing is caring