Imm 2024 – Bezoek pCon bij Design Post

Imm Cologne

Begin het jaar goed! De internationale meubelbeurs Imm cologne opent haar deuren van 14 tot 18 januari 2024. Deze beurs is het centrale toegangspunt tot de Europese meubelmarkt en vertegenwoordigt het hele aanbod van producten en diensten uit de industrie – van innovatieve inrichtingsoplossingen.

Afbeelding: Imm

Bezoek pCon bij Design Post

Tijdens deze beurs kijken onze partners van pCon er naar uit om jou te verwelkomen bij Design Post waarbij de nieuwste innovaties voor 2024 gepresenteerd zullen worden. Om bij Design Post te komen hoef je alleen maar het beursgebouw uit te lopen en de straat over te steken! Kom dus gezellig langs om van de sfeer te genieten en jouw netwerk uit te breiden.

Afbeelding: Design Post

Koop je ticket voor Imm vandaag nog!

Meer informatie over het Design Post programma tijdens de beurs vind je hier.

Hopelijk zien wij jou daar ook!

Sharing is caring