Nieuw binnen de pCon community: Scan Sørlie

Configureerbare gegevens van Scan Sørlie zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Scan Sørlie stelt zich voor

Kantine met meubilair van het met merk Scansorlie

Afbeelding: Scansorlie

Totaalleverancier

Scan Sørlie AS onderscheidt zich als een meubelleverancier die een volledig proces aanbiedt, van het ontwerpconcept tot de levering van prachtig, functioneel meubilair.

Een donker bruine tafel in een open ruimte

Afbeelding: Scansorlie

Veelzijdig productaanbod

Scan Sørlie AS kan met zijn uitgebreide kennis van het productieproces terugkijken op een schat aan ervaring. Van de ingewikkelde ontwerp- en ontwikkelingsfasen tot de praktische productie in hun eigen fabriek, het bedrijf is gericht op het leveren van meubeloplossingen waarin schoonheid en functionaliteit naadloos in elkaar overgaan.

Een van de sterkste punten van Scan Sørlie is het gevarieerde productassortiment. Het bedrijf voorziet in bijna elke denkbare behoefte, waardoor het een totaalbestemming is voor verschillende sectoren. Of het nu gaat om een ontvangstruimte, een vergaderzaal of een kantine, Scan Sørlie heeft voor iedereen een oplossing.

Een box werkplek

Afbeelding: Scansorlie

De rol van visualisatie

Scan Sørlie begrijpt de belangrijke rol die visualisatie speelt in de ontwerpwereld en tilt de klantervaring naar een hoger niveau door meubeloplossingen te presenteren aan de hand van gedetailleerde 3D-tekeningen. Dit helpt niet alleen bij een betere communicatie, maar geeft klanten ook de mogelijkheid om zich het eindresultaat voor te stellen voordat er ook maar één meubelstuk is geproduceerd. Het is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk perfect aansluit bij de visie van de klant en de beoogde ruimte.

Drie verschillende soorten stoelen van verschillend materiaal van het merk Scansorlie

Afbeelding: Scansorlie

Scan Sørlie

Voor de pCon community komt Scan Sørlie AS naar voren als een waardevolle partner, die niet alleen meubilair levert, maar een hele ervaring. Met een geschiedenis vol expertise, een toewijding aan kwaliteit en een uitgebreid productaanbod, is Scan Sørlie klaar om het ontwerptraject voor gebruikers van pCon te verbeteren.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring