Nieuwe tutorial pCon.basket (PRO): Aan de slag

Aan de slag met pCon.basket PRO


pCon.basket is dé krachtige CPQ-toepassing waarmee je snel en eenvoudig gedetailleerde offertes kunt maken. Deze video zal jou helpen om de basis van pCon.basket Pro te leren kennen: We laten je zien hoe je je eerste project maakt. Voeg artikelen toe en configureer ze, maak berekeningen, voer hoofdgegevens in en maak ten slotte een aantrekkelijk formulier!

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Aan de slag met pCon.basket YouTube thumbnail

Heb jij zelf nog goede tips?

Heb jij zelf een goede tip voor het werken in de pCon.basket PRO? Laat jouw tip achter in de comments. Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van de laatste video’s. Door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.basket

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring