Nieuw binnen de pCon community: Gaber

Configureerbare gegevens van Gaber zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Gaber stelt zich voor

Verschillende kleuren stoelen van Gaber in een ruimte

Afbeelding: Gaber

Gaber: Waar vakmanschap en innovatie elkaar ontmoeten

Sinds de oprichting in 2000 is Gaber een hoeksteen van uitmuntend design, met het hoofdkantoor op slechts 40 kilometer van het pittoreske Venetië.

Gaber hecht veel waarde aan het “Made in Italy” principe, het vinden van een goede balans tussen ambachtelijk vakmanschap en industriële nauwkeurigheid. Door deze sterke toewijding zijn ze in staat om meubels te creëren die niet alleen aan de verschillende smaken en hoge eisen van klanten over de hele wereld voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Hun uitgebreide assortiment afwerkingen en aanpasbare opties zorgt ervoor dat elke klant zijn of haar perfecte pasvorm vindt.

Buiten tafel en stoelen van Gaber bij een zwembad

Afbeelding: Gaber

Meubilair voor elke gelegenheid

Bij Gaber gaat productie-efficiëntie hand in hand met onderzoek en ontwikkeling en aandacht voor details. Het resultaat? Veelzijdig, functioneel en duurzaam meubilair, waaronder projectmeubilair, bureaumeubilair, zachte zitmeubelen, tafels voor elke gelegenheid, ergonomische werkstations, geavanceerde geluidsabsorptiesystemen en een groot aantal aanvullende meubelaccessoires.

Gesteund door jarenlange expertise in kunststof spuitgieten en metaalbewerking, gaan ze de uitdaging aan om geavanceerd design en compromisloze kwaliteit te leveren met een geest van aanpassingsvermogen. Het resultaat? Een adembenemende collectie van contractmeubilair, naadloos overbruggend zowel binnen als buiten omgevingen.

Een vergadertafel met stoelen van Gaber in een kantoor. Rustige en neutrale kleuren

Afbeelding: Gaber

Gaber in de pCon community: Ontwerp verbeteren met configureerbare gegevens

Gaber begrijpt dat interieurontwerpers en architecten flexibele oplossingen nodig hebben voor unieke projectbehoeften. Om deze kloof te overbruggen, heeft Gaber haar uitgebreide collectie van meubilair geïntegreerd in de dynamische pCon community, en biedt daarmee een schat aan mogelijkheden voor design professionals.

Volledig op maat gemaakte oplossingen

Binnen het pCon ecosysteem kunnen ontwerpers Gaber’s meubilair eenvoudig aanpassen aan hun specifieke projecteisen. Of het nu gaat om het verfijnen van afmetingen, materialen of afwerkingen, dit uitzonderlijke niveau van maatwerk zorgt ervoor dat Gaber’s stukken naadloos harmoniëren met de unieke visie van de ontwerper. Met slechts een paar klikken kunnen professionele gebruikers ontwerpconcepten omzetten in volledig op maat gemaakte, realistische oplossingen die perfect aansluiten bij hun projecten.

Een overzicht van de collectie van Gaber

Afbeelding: Gaber

Nu kunnen ontwerpers en klanten visueel communiceren

Ontwerpers kunnen nu laten zien hoe het meubilair van Gaber interieurs transformeert en klanten een realistisch voorproefje geven van het uiteindelijke ontwerp. Dit helpt ontwerpers en klanten visueel met elkaar te communiceren en zorgt voor een gezamenlijk begrip van wat het project kan bereiken. Als de planningsfase wordt afgesloten in pCon.planner, is de overgang naar de volgende fase naadloos.

Het offertetraject is eenvoudig

Ontwerpers kunnen moeiteloos hun artikellijst overzetten naar pCon.basket. Hier kan het worden omgezet in een aantrekkelijke en gemakkelijk te lezen offerte, terwijl de marge wordt berekend om de financiële levensvatbaarheid van het project te garanderen. Dit gestroomlijnde proces stelt ontwerpers in staat om zich te concentreren op hun creatieve werk en interacties met klanten, met de zekerheid dat het financiële aspect goed geregeld is.

Close-up van de stoelen en tafel van Gaber

Afbeelding: Gaber


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring