Nieuw binnen de pCon.community: Arrow Group

Configureerbare gegevens van Arrow Group zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Arrow Group stelt zich voor

Een werkruimte met producten van Arrow Group

Afbeelding: Arrow Group

Wat doet Arrow Group?

Work happy. Work well. Arrow Group produceert en distribueert slim ontworpen werkplekmeubilair en ergonomische accessoires, verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dealerpartners.

Bureau met verschillende stopcontacten

Afbeelding: Arrow Group

Formetiq® meubilair

Het innovatieve assortiment van Formetiq® meubilair is ontworpen om een moderne werkomgeving en een efficiënte werkwijze mogelijk te maken. Alles wat er gemaakt wordt, is in lijn met drie basisovertuigingen: het moet er mooi uitzien (vorm), goed voor jou werken (functie) en gemaakt zijn op de meest grondstofzuinige manier (intelligent ontwerp). Het Formetiq® assortiment omvat Alto elektrische sta bureaus, mobiele opbergsystemen, bureaustoelen en multifunctionele stoelen.

Onderkant van een bureau

Afbeelding: Arrow Group

Metalicon® assortiment

Het Metalicon® assortiment is ontworpen door een team van experts en werd in 2013 gelanceerd als antwoord op een groeiende behoefte aan stevige maar verfijnde accessoires ter ondersteuning van de kantoormeubelmarkt. Het Metalicon®-assortiment omvat monitorarmen, stroomoplossingen voor desktops en kabelmanagement, inclusief onze innovatieve magnetische kabelgraat.

Een eigen stoffeerderij

Het team van Arrow Group heeft verstand van meubilair aangezien het tientallen jaren ervaring heeft en omdat het managementteam afkomstig is uit de kantoormeubeldealer. Zo begrijpen zij bij elke stap de behoeften van zowel de dealer als de eindgebruiker: “We zijn er trots op dat we het allerbeste leveren op het gebied van service, prijs en gemak”.

Dankzij een eigen stoffeerderij kunnen ze zitmeubelen en akoestische meubels in op maat gemaakte stoffen produceren en bestaand meubilair opknappen. Het magazijn is te vinden in het Verenigd Koninkrijk, klaar voor onmiddellijke levering met eigen voertuigen.

 

Een zwarte bureau stoel van Arrow Group

Afbeelding: Arrow Group


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring