Nieuw binnen de pCon community: PLYCOLLECTION

De configureerbare gegevens van PLYCOLLECTION zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


PLYCOLLECTION stelt zich voor

Conferentiezaal van dichterbij

Afbeelding: PLYCOLLECTION

Plycollection zet voort wat in 2000 is begonnen door de BFDF en Chair Baltic en biedt ergonomische designstoelen, barkrukken en houten tafels, gemaakt in Letland van gelijmd gebogen multiplex. Onze producten zijn ontworpen door wereldberoemde ontwerpers als Jakob Berg (Denemarken), Jakob Wagner (Denemarken), O4I Design studio (Zweden), Komplot Design (Denemarken), Eric Pfeiffer (VS), Pancho Nikander (Finland), Sven Ivar Dysthe (Noorwegen) en anderen.

Huiselijke ruimte met veel stoelen

Afbeelding: PLYCOLLECTION

PLYCOLLECTION geschikt voor thuis en openbare ruimtes

Dankzij de hoge kwaliteit van de gebogen multiplex productietechnologieën zijn onze meubellijnen geschikt voor zowel thuis als openbare ruimtes. Dankzij het uitgebreide assortiment en de keuze aan afwerkingen passen onze producten bij verschillende stijlen en stemmingen.

Materialen en productietechnologie

De beschikbare fineeroppervlakken zijn berken, eiken, laminaat, walnoot, wengé, zebrano en andere houtsoorten. De stoelen of meubeldetails kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt – we kunnen vernis, gebleekte vernis, kersenhout, wengé of zwarte beits gebruiken of getinte vernis in een van de NCS-tinten.

Gemaakt in Letland

Als lokaal bedrijf kunnen we lagere verzendkosten en een kortere levertijd bieden. Je kunt al onze kant-en-klare producten bekijken in onze showroom en advies krijgen over aanpassingsmogelijkheden.

Kwaliteit

Ondanks de dunne lagen is multiplex van nature sterk, duurzaam en licht, wat handig is voor het transport van de producten.

Conferentiezaal met veel stoelen

Afbeelding: PLYCOLLECTION


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring