Nieuw binnen de pCon.catalog: DEKORIAN HOME by GLAMORA

De 3D-data van het Poolse retailnetwerk Dekorian Home en de Italiaanse fabrikant Glamora zijn nu gratis te downloaden in pCon.catalog.

DEKORIAN HOME stelt zich voor

Restaurant met keuken en materialen van DEKORIAN

Afbeelding: DEKORIAN HOME

Uniek ontwerp combineren met materialen en vakmanschap

Dekorian Home is een netwerk van winkels gespecialiseerd in interieurinrichting en afwerkingen, gecreëerd met het doel om functionele, comfortabele en mooie ruimtes te ontwerpen. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft in die tijd klanten voorzien van zorgvuldig geselecteerde producten die een uniek ontwerp combineren met materialen en vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Motto: Muren, Vloeren en Meer

Het Dekorian Home-aanbod is afgestemd op het motto “muren, vloeren en meer”, wat betekent dat het alles biedt wat nodig is voor een uitgebreide interieurafwerking en -design voor appartementen, huizen en openbare voorzieningen. Het biedt niet alleen producten uit de eigen portfolio, maar biedt ook toegang tot gewaardeerde internationale merken die vorm geven aan wereldwijde interieurtrends.

Keuken met hierin texturen op de vloer van DEKORIAN

Afbeelding: DEKORIAN HOME

GlamFusion, GlamPure en GlamSatin

Een daarvan is het hoogwaardige Italiaanse merk voor wanddecoratie Glamora. Het portfolio van het bedrijf omvat honderden unieke ontwerpen, waaronder projecten van de legendarische Karim Rashid. Naast het zetten van trends op grafisch gebied, biedt de fabrikant ook moderne technologische oplossingen, waaronder behang dat waterbestendig is (GlamFusion), volledig organische materialen (GlamPure) of glanzende oppervlakken heeft (GlamSatin). Het onderscheidende kenmerk van het merk is het constante streven naar innovatie, en de behangcollecties zijn het resultaat van het verkennen van de wereld en omvatten een breed scala aan thematische motieven.

Behang met blauwtinten en cirkels.

Afbeelding: DEKORIAN HOME

Dekorian Home is jouw partner

Het bedrijf is trots op zijn team, dat bestaat uit zowel professionals uit de interieurbranche als designliefhebbers. Bovendien houden ze zich persoonlijk bezig met de uitvoering van projecten op basis van hun producten. Dit zorgt voor een efficiënte en tijdige uitvoering met behoud van de hoogste normen.

Het belangrijkste motto van het bedrijf is om de visie van de klant om te zetten in werkelijkheid. Dit doen ze door interieurs te creëren die passen bij hun persoonlijkheid en eisen. Of het nu gaat om een woningrenovatie of een commercieel project. Ze zijn jouw partner in het maken van functionele en visueel aantrekkelijke ruimtes.

Open ruimte met texturen van DEKORIAN HOME. Vooral gebruik gemaakt van lichte kleuren op de muren en warme tinten op de vloer en trap

Afbeelding: DEKORIAN HOME


Download de materialen in pCon.catalog

Sharing is caring