Nieuw binnen de pCon community: Neomounts

De configureerbare gegevens van Neomounts zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Neomounts stelt zich voor

Een bureau opstelling van Neomounts

Afbeelding: Neomounts

De beste steun voor IT & AV

Neomounts is de specialist in bevestigingsoplossingen voor kantoren, thuiswerkplekken, onderwijs, hospitality en meer. Neomounts producten bieden de perfecte mix van design, functionaliteit, comfort en ergonomie volgens de laatste trends in de markt. Het uitgebreide productassortiment bestaat uit o.a. monitorarmen, trolleys & vloersteunen, wandbeugels en nog veel meer.

Een oplossing voor elke situatie

De producten van Neomounts zorgen voor de beste kijk- en werkpositie, resulterend in een optimale houding en maximaal comfort tijdens het gebruik van het device. De producten zijn wereldwijd beschikbaar via een uitgebreid netwerk van distributeurs en resellers. Met meer dan 25 jaar ervaring biedt Neomounts de beste bevestigingsoplossingen voor iedere situatie.

Bekijk hier de video over Neomounts: https://youtu.be/Va8lh7ltl8o


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring