Planner Dagen in Design Post Keulen

Kom op 13 en 14 september naar Design Post Keulen voor twee inspirerende pCon dagen* die in het teken staan van innovatief interieurontwerp met als thema’s kleur, materialen en duurzaamheid. Petra Linn (PURE LINN) leidt je door het programma als een ervaren gids en verbinder om ervoor te zorgen dat je het meeste uit de Planner Dagen haalt.

*De pCon dagen worden in het Duits gegeven.


De hoogtepunten in Design Post Keulen

Ontdek de mogelijkheden van pCon.planner en krijg uit eerste hand training en tips & tricks door experts van EasternGraphics en Wegscheider Office Solution. Daarnaast zal interieurontwerpster Claudia Miller een lezing en workshop over materialen geven.

Laat je inspireren door de fascinerende pop-up tentoonstelling ‘Corcrete’ van Design Studio Niruk. Nina Ruthe en David Antonin zijn persoonlijk aanwezig om je kennis te laten maken met dit bijzondere materiaal van kurk en beton.

Afbeelding van Design Post in Keulen

Afbeelding: Lucas Hardonk

En dat is nog niet alles: Samen met alle deelnemende merkpartners nodigt Design Post je uit voor een heerlijke lunch. Voor de perfecte afsluiting van de dag is er vanaf 16:00 uur een netwerkborrel.

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.

Let op: de pCon dagen geven we in het Duits.

Sharing is caring