Nieuw binnen de pCon community: Vloerkleden van miinu®

De configureerbare gegevens van miinu® GmbH zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Miinu® stelt zich voor

Een tuin met hierop een blauw vloerkleed van miinu en hierbij bijpassend stoelen en een bijzettafel in het midden.

Afbeelding: miinu

Toen we miinu® in 2010 oprichtten, waren we ontzettend enthousiast. We konden eindelijk doen wat we wilden doen: Vloerkleden op onze manier maken. Een eeuwenoud liefdesspel. Een verbinding tussen Aphrodite en Miley Cyrus. Dit is hoe eeuwenoud vakmanschap en strak design met elkaar samenkomen.

Huiskamer sfeer met grote raampartij, bank, stoelen en vloerkleed van miinu.

Afbeelding: miinu®

Een unieke droom, dat komt in de eerste plaats door het handwerk. Miinu®tapijten blijven handgemaakt. Er gaat te veel verloren als ze machinaal worden gemaakt. Voor miinu® is het nooit een kwestie van zakken op de kwaliteitsladder, maar altijd van stijgen. Het klinkt voorbarig, maar ambitie vereist een hoge instelling, anders komt er nooit iets van terecht.

Miinu® maakt gebruik van de vaardigheden en oneindige kennis van specialisten van traditionele vloerkleedfabrikanten over de hele wereld: niemand kan beter weven dan het familiebedrijf in Nepal, niemand kan beter verven dan de partners in Portugal en niemand buiten het subcontinent beheerst de Indiase geheime processen voor knooptechnieken met natuurlijke vezels al eeuwenlang zo fijn. De tapijten laten deze handgemaakte liefde zien. Zelfs als ze later worden vertrapt.

Huiskamer met een vloerkleed van miinu met hierop design bank, tafel, bijzettafel. Een donkere keuken op de achtergrond

Afbeelding: miinu®

Sinds 1994 zet Care & Fair – Teppichhandel gegen Kinderarbeit e.V. zich in om kinderen van tapijtwevers in Nepal, Pakistan en India en hun families te ondersteunen. Dit omvat schoolonderwijs, gezondheidszorg en volwassenenonderwijs. Care & Fair werkt samen met exporterende en importerende leden uit meer dan 24 landen, die de projecten financieren met hun belastingen en donaties. Miinu financiert en ondersteunt 10 leraren, 25 vrouwen (Women Empowerment Program) en 315 leerlingen van de Semuhi School in Jaunpur, India – in de directe omgeving van een van onze productiefaciliteiten. We doen dit uit volle overtuiging en met veel passie.

miinu® – SOUL. WORKS


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring