Nieuw binnen de pCon.catalog: Keymer

Stoffen en materialen van de Nederlandse fabrikant Keymer zijn nu gratis te downloaden in pCon.catalog.

Bekijk de stoffen en materialen in pCon.catalog


Keymer stelt zich voorKymer stoel spectrum met verschillende stofkleuren de stoel en ervoor

Keymer Essential Fabrics levert sinds 1932 meubelstoffen aan interieurprofessionals. Van kleine meubelstoffeerders tot grote projectontwikkelaars, iedereen kan bij ons terecht. Gestart als meubelfabriek in Scheveningen, is Keymer zich in de jaren ‘50 helemaal gaan toeleggen op de verkoop van meubelstoffen. Van meet af aan werden de meeste stoffen in Italië ingekocht. Tegenwoordig worden daar nog steeds veel collecties samengesteld, maar daarnaast ook in Spanje, Duitsland en België.

Keymer stoffenvoorbeeld met 6 blokken In het oranje, blauw, donker groen, oker geel, grijs en licht rosé

In ieder geval komen onze meubelstoffen grotendeels van Europese weverijen en zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. Steeds vaker dragen zij het Keymer Care & Clean-label, dat garant staat voor eenvoudig reinigbare meubelstoffen. Ook zijn steeds meer collecties no waste-geproduceerd.

Met onze vele collecties is er een ruime keuze aan meubelstoffen. Dat is soms lastig kiezen. Daarom kan iedereen bij ons gratis knipstalen bestellen via de webshop. Zo zie je direct of een meubelstof in jouw interieur past en kan iedereen eigen keuzes en combinaties maken om zo een unieke sfeer te creëren.

Met ons grote magazijn in Den Haag, kunnen wij uit voorraad leveren aan klanten in heel Europa. Orders die voor 10.30 uur besteld zijn worden nog dezelfde dag verwerkt. Bestellen kan 24/7 via de dealer login op de website. Wij kijken reikhalzend uit naar de samenwerking met pCon.

Keymer productfoto van een stoel met blauwe stofkleur erop.


Download de materialen in pCon.catalog

Sharing is caring