Nieuwe tutorial pCon.planner: Maak hoogwaardige materialen

Maak hoogwaardige materialen voor realistische renders

Materialen geven leven en authenticiteit aan je ontwerp door oppervlaktetexturen, kleuren en lichteffecten te simuleren. In deze video laten we zien hoe je deze materialen kunt maken en aanpassen om uiteindelijk een render van hoge kwaliteit te krijgen.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Heb jij zelf nog goede tips?

Heb jij zelf een goede tip voor het werken in de pCon.planner? Laat jouw tip achter in de comments. Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van de laatste video’s. Door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring