De pCon workshop bij Design Post Amsterdam

pCon workshop over pCon

Met pCon nóg efficiënter werken

Op donderdag 6 april gaven we een workshop over de pCon producten bij Design Post Amsterdam. pCon heeft een uitgebreid assortiment hulpvolle producten om jouw processen nóg efficiënter te maken. De deelnemers hebben kennis gemaakt met de producten en zijn ze zelf ook aan de slag gegaan met de pCon.box (onze mobiele ontwerp tool 😉).

Product in Augmented Reality

Om de workshop af te sluiten hebben de deelnemers kennis gemaakt met een aantal van pCon’s & Design Post Amsterdam haar deelnemende fabrikanten. Waarbij ze met hun telefoon een AR product (van Artifort, Cascando, XAL, Casala, Arper, Arco, Kvadrat) in de ruimte neer konden zetten.

Leuk om op deze manier samen te werken met Design Post Amsterdam en haar merken die ook in pCon zitten.

Workshop gemist?

Heb je de workshop gemist? Maar wil je wel graag een training volgen over een van onze producten? Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden, of neem een kijkje op onze website.

Start vandaag nog met pCon

Wil je starten met pCon, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bekijk dan ons YouTubekanaal waar Tutorials staan om jou op weg te helpen. Hier vind je o.a. video’s over pCon.planner (de interieur design tool) en pCon.basket (de offerte tool).

Sharing is caring