Nieuw binnen de pCon community: JUNG

De configureerbare gegevens van Albrecht JUNG GmbH & Co. KG zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data van Albrecht JUNG aan via pCon.login


JUNG vooruitgang als traditie

Lichtschakelaar_Albrecht_Jung

Design en toekomstgericht

JUNG staat wereldwijd voor tijdloos design en toekomstgerichte bouwtechniek. Al meer dan 100 jaar zijn innovatie, passie en precisie leidend voor de productontwikkeling.

Lichtschakelaar_Constantin_Meyer_JUNG

JUNG: voor elke eis de juiste oplossing

Verlichting, zonwering, airconditioning, energie, beveiliging, deurcommunicatie of multimedia, JUNG systemen bieden voor elke eis de juiste oplossing, waarbij design samengaat met intelligente smart-home en smart-building technologie.Stopcontact_Lichtschakelaar_Constantin_Meyer_JUNG

Duurzame productieprocessen

90 procent van de producten wordt in Duitsland geproduceerd, zoals blijkt uit het TÜV Nord-keurmerk “Made in Germany”. Door te kiezen voor productie in Duitsland kiest het bedrijf ook voor duurzame en grondstofzuinige productieprocessen.Twee_Stopcontacten_Constantin_Meyer_JUNG

Over de hele wereld

De teamgeest en solidariteit van haar meer dan 1.500 medewerkers in Duitsland en in de 20 dochterondernemingen en meer dan 70 agentschappen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika. Zij spelen een sleutelrol bij het garanderen dat haar claim “vooruitgang als traditie” moedig en creatief in de praktijk wordt omgezet.Twee_Lichtschakelaren_Constantin_Meyer_JUNG


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Wil jij makkelijker fabrikantendata aanvragen? Bekijk hier hoe je je kunt registreren voor de pCon community en vraag sneller en eenvoudiger de data aan. Blijf altijd op de hoogte van onze laatste pCon tutorials via ons YouTubekanaal: @pCon.community. Op ons kanaal vind je nog veel meer video’s over onze software. Abonneer je en klik op het belletje om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste video’s. Laat vooral in de reacties weten of jij nog tips en tricks hebt voor andere gebruikers en wat voor video’s jij graag wil zien.

Sharing is caring