Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief


Alles over de pCon wereld

Elke maand sturen we een nieuwsbrief met hierin alles wat jij moet weten over pCon. In deze nieuwsbrief zetten we alle nieuwe fabrikanten van de afgelopen maand voor je op een rijtje. Vanuit de nieuwsbrief kun je gelijk de data van deze fabrikanten gebruiken of aanvragen.

Schermafbeelding pCon nieuwsbrief

Fabrikantendata die jij kunt gebruiken

Maak jij al gebruik van onze verschillende productbibliotheken? We hebben twee productbibliotheken, namelijk pCon.catalog en de productbibliotheek (OFML).

pCon.catalog

In de pCon.catalog staan 3D-modellen van fabrikanten die jij kunt downloaden en gebruiken in je interieurtekening.

Productbibliotheek

Binnen pCon hebben we ook nog de productbibliotheek (OFML). Om deze producten te gebruiken, zul je toestemming moeten vragen bij de gewenste fabrikant. Als je bent goedgekeurd, kun je van start. Het fijne aan deze producten is dat je ze kan configureren. Wil de klant een andere kleur stof op de stoel? Dat kan! Configureer de stoel direct naar wens van de klant en zie ook gelijk wat dit doet met de prijs. Ook heb je productinformatie tot je beschikking. Hoe handig is dat?!

Lees hier meer over de laatst bijgewerkte data.

De nieuwste video’s ook in onze nieuwsbrief

In de nieuwsbrief geven we je ook een overzicht van de nieuwste YouTube video’s over pCon. Dit doen we om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Neem een kijkje op ons YouTubekanaal en klik op het belletje om direct op de hoogte te zijn zodra er een nieuwe video live is. Bekijk hier onze laatste video over pCon.basket en pCon.planner.

Wist je dat, Design van de maand

Naast de YouTube video’s proberen we jullie ook zo goed mogelijk te informeren met een maandelijks ‘wist je dat’. En we zetten jullie in de spotlight in ‘het design van de maand’. Hier kun je jouw prachtige creaties gemaakt in pCon.planner opsturen en wie weet sta jij volgende maand in onze nieuwsbrief.

De render(s) kun je opsturen naar: marketing@easterngraphics.nl.

Nog veel meer nieuws in de nieuwsbrief…

Naast de onderwerpen hierboven, hebben we nog veel meer nieuws waarvan we je maandelijks op de hoogte brengen. Benieuwd naar al het pCon nieuws? Schrijf je dan hier in en krijg een goedgevulde pCon nieuwsbrief in jouw inbox.

Sharing is caring