Nieuw binnen de pCon community: Randers+Radius

De configureerbare gegevens van Randers+Radius zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Randers+Radius stelt zich voor

Afbeelding: Randers+Radius

Afbeelding: Randers+Radius

Randers+Radius is opgericht in 2012 en produceert uniek designmeubilair voor de contractmarkt waarbij ze focussen op een duurzame en circulaire levenscyclus. We werken systematisch aan het verbeteren van onze impact op het klimaat en het milieu. We ontwerpen en produceren meubels in nauwe samenwerking met Deense architecten en samen dagen we het individuele meubelstuk uit en optimaliseren het in relatie tot materiaal, vorm en functie.

Wij maken meubelen die in al hun eenvoud meerdere functies vervullen door middel van materialen, configuratie en structuur. Het idee achter elk meubel is gericht op het optimaliseren van materialen met het oog op functie, milieu en financiën. Daarom bestaan de meubelen uit zo weinig mogelijk verbindingen en materialen. Tegelijkertijd worden ze getest om generaties lang mee te gaan. De materialen zijn eenvoudig en compromisloos en kunnen allemaal worden gerecycled in een nieuwe context wanneer de meubels moeten worden vervangen.

Onze visie voor de toekomst is om te blijven doen wat we vandaag doen, misschien zelfs beter, maar met dezelfde mate van betrokkenheid en eerlijkheid en met behoud van de overtuiging dat onze producten, diensten en prijzen ongeëvenaard zijn.

Randers+Radius is onderdeel van Design Concept Denmark dat een FSC-gecertificeerd bedrijf is.  Onze eerste FSC-gecertificeerde collectie is de stoelencollectie Scope. De Scope collectie bestaat uit zes modellen, die allemaal gecertificeerd zijn.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring