Nieuw binnen de pCon community: Worktrainer

De configureerbare gegevens van Worktrainer zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Worktrainer stelt zich voor

"<yoastmark

Worktrainer: Dé leverancier van actief meubilair

Worktrainer zit niet stil! Dit is dé leverancier waarbij je actief meubilair kunt vinden, alles om te bewegen tijdens het werk. Want ken je dat? Je begint je werkdag vol goede moed, maar na een paar uur ben je moe, niet meer creatief en zitten je schouders vast. Geen wonder, want het menselijk lichaam is er niet op gemaakt om lang stil te zitten. ‘Dat kan anders!’, dacht het enthousiaste team van Worktrainer.

"<yoastmark

Ontstaan van de bureaufiets

Het bedrijf is in 2012 opgericht door de broers Joost en Martijn Bary. Hoe zij op het idee van Worktrainer kwamen? Het begon allemaal bij de Deskbike. Joost hield vroeger al niet van stil zitten en helemaal niet tijdens zijn werk. Zo bedacht hij om de hometrainer van zijn moeder om te bouwen tot een bureaufiets. Zo kon hij actief werken, aan een bartafel. En zo is de eerste Deskbike geboren. In 2013 kregen ze octrooi op deze uitvinding. Een onvergetelijk moment.

Een actieve werkhouding met zit-sta bureaus

De begintijd was leerzaam. Zo ontdekten ze dat klanten hun Deskbikes niet goed konden gebruiken. De reden? Ze werkten achter een gewoon zitbureau. Vandaar dat Worktrainer vanaf dat moment zit-sta bureaus en andere actieve tools aan haar assortiment heeft toegevoegd. Zo kun je tóch op een hoge positie werken en stilzitten zit er niet meer in. De afwisseling tussen zitten en staan zorgt voor een actieve werkhouding en verbetert de energie, concentratie, gezondheid en het werkplezier.

"<yoastmark

Worktrainer creëert complete werkplekken

Sinds 2013 hebben we niet bepaald stil gezeten. Sterker nog: we zijn momenteel marktleider in actief meubilair. We creëren complete werkplekken – voor thuis en kantoor – waarbij mensen tijdens het werk minder zitten en meer bewegen. Bij ons vind je een groot en hoogwaardige aanbod, genoeg keuze om een manier van bewegend werken te vinden die het beste bij jou past.

Actief werken achter je bureau

Hoe actiever we werken, hoe productiever, creatiever en blijer we over het algemeen zijn, zoals wetenschappelijk is aangetoond. Bij Worktrainer merken we dat iedere dag weer. We horen het van onze klanten en we ondervinden het zelf. Want ook wij werken op beweegkrukken, deskbikes en loopbanden. We wisselen constant af tussen zittend, staand, fietsend en lopend werken. Hopelijk kunnen we je inspireren om hetzelfde te doen: het is het waard, beloofd!

Van onze missie word je blij: werken kan altijd lekkerder, gezonder én leuker. Work Happy!


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring