Nieuw binnen de pCon community: Dynamobel

De configureerbare gegevens van Dynamobel zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Dynamobel stelt zich voor

Afbeelding: Dynamobel

Afbeelding: Dynamobel

Dynamobel is een Europese fabrikant van kantoor- en zitmeubilair en scheidingswanden. Een innovatief bedrijf dat steeds verder denkt. Een optelsom van waarden waarvan de basis ligt in het familiebedrijf dat ze zijn.

In elk project dat ze ondernemen, focussen zich op een actieve samenwerking met zakelijke relaties. Klanttevredenheid is een constant kenmerk van hun werk. De klanten bepalen hun doelen en oriënteren het werk van dit Spaanse bedrijf.

Dynamobel zet zich in voor groene en efficiënte oplossingen, volgens de criteria van de circulaire economie. Een voorbeeld hiervan zijn de verschillende certificeringen die het in de loop der jaren heeft behaald, waaronder de eerste Cradle2Cradle certificering voor een Spaanse meubelfabrikant, de Europese LEVEL certificering, de ISO 9001 kwaliteitssysteem certificering, de ISO 14001 milieu certificering en de meest complete certificering op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk ISO 45001.

De producten die zij leveren zijn te vinden in de hoofdkantoren en kantoren van de grootste internationale bedrijven. Bank en financiën, communicatie, toerisme, verzekeringen, onderwijs en gezondheidszorg zijn enkele van de bedrijfssectoren waar de producten van Dynamobel het meest aanwezig zijn.

Meer dan 60 jaar ervaring in de sector, samen met de creatieve bijdragen van bekende ontwerpers, stelt hen in staat voortdurend te evolueren en oplossingen op maat en het perfecte evenwicht tussen design en functionaliteit te bieden.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring