Nieuw binnen de pCon community: Akupanel

De configureerbare gegevens van Akupanel zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


Akupanel stelt zich voor

Afbeelding: Akupanel

Afbeelding: Akupanel

Akupanel is ontstaan vanuit passie voor mooie materialen, gecombineerd met een nuttige toepassing. Het team van Akupanel heeft een succesvolle achtergrond in de interieur branche, en vanuit die expertise zijn we ooit begonnen. We hebben door de jaren heen gemerkt, dat wandbekleding vaak als een enkel doel dient. Mooi, of functioneel. Hier wilde wij graag verandering in brengen.

Afbeelding: Akupanel

Afbeelding: Akupanel

We zien al jaren dat het schilderen van een wand in een kleur binnen het interieur de populairste manier is om eenvoudig sfeer aan een ruimte toe te voegen. Over het algemeen is dit een hele goede methode. Maar met onze Akupanels gaan we hierin nog een stapje verder. Onze Akupanel houten lattenwanden zijn niet alleen esthetisch prachtig, maar ze brengen ook letterlijk een warme sfeer in huis. De vilt laag van professionele kwaliteit zorgt voor een uitmuntende Akoestiek in de ruimte. 2 vliegen in 1 klap!

Afbeelding: Akupanel

Afbeelding: Akupanel

We hebben geen groot assortiment. Wij geloven erin dat als je iets doet, je er goed in moet zijn. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in Akoestische lattenwanden. We zijn er iedere dag mee bezig om een uitzonderlijk product te kunnen leveren.

We proberen ons model simpel te houden. Wat we hierbij proberen, is de productie van de Akupanels in eigen hand te houden, zelf de producten te verpakken, en vervolgens zelf te versturen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring