Nieuw binnen de pCon community: delaoliva

De configureerbare gegevens van delaoliva zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.


delaoliva stelt zich voor

Afbeelding: delaoliva

Afbeelding: delaoliva

delaoliva is familiebedrijf gevestigd in Madrid en sinds 1957 gericht op de productie en het op de markt brengen van stoelen en meubilair. Gespecialiseerd in kantoor- en projectmeubilair bieden zij een breed en flexibel assortiment avant-gardistische producten voor veelzijdig gebruik in openbare en particuliere nieuwe werkruimten.

Afbeelding: delaoliva

Afbeelding: delaoliva

Ze zijn een toonaangevend bedrijf op de kantoormeubelmarkt, dat ergonomisch producten aanbiedt die gebaseerd zijn op gezondheid en het welzijn van de gebruiker. Met een optimale prijs-kwaliteitverhouding, ondersteund door een intern productieproces, een hoge productiecapaciteit en een technisch team dat in staat is oplossingen te ontwikkelen en te bieden voor de behoeften van de klant tegen de laagste economische- en milieukosten. De flexibiliteit van het aanbod in combinatie met voortdurende verbeteringen en de certificering, vormen de basis van hun bedrijfsbeleid.

Afbeelding: delaoliva

Afbeelding: delaoliva

delaoliva’s design doel is het ontwerpen van duurzame ergonomische producten om het welzijn van de gebruiker te verbeteren. Alle producten zijn ontworpen met een tijdloos design en kwaliteit die de duurzaamheid garandeert. Deze waarden vertegenwoordigen de duurzaamheid van het merk: “kwaliteit en design met de laagste toegevoegde marges”. Ze hebben een eigen team van ontwerpers en technici, die creativiteit en talent van binnenuit bevorderen, wat ook de samenwerking met prestigieuze externe ontwerpers ondersteunt.

Afbeelding: delaoliva

Afbeelding: delaoliva


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring